SALES MANAGER     277 271 842     SJEDNAT SCHŮZKU

Loreta Homes Pyšely

Developerský projekt Loreta Homes Pyšely je ztělesněním architektonické dokonalosti, která může mít čtyři rozdílné podoby zpracování. Až 64 rodinných domů s možností volby celkového vyhotovení přináší zajímavé životní prostředí. Bydlení zhotovené na klíč, jemuž nelze vytknout jeho útulnost a přirozenou nadčasovost.

Loreta Homes, to je bydlení ve vysokém standardu mající styl a jehož podlahová plocha od 130 m2 do 196 m2 uspokojí jakkoliv náročného rezidenta.

Lokalita s propracovanou urbanistickou studií v oblasti Posázaví tvoří celek, v němž lze nalézt jak klid a přírodu, tak život a lidské dění. Nízkoenergetické bydlení korespondující s malebným krajinným rázem.

Využijte jedinečné příležitosti, nechat si postavit rodinný dům na klíč. Stačí pouze vědět, o kterou ze čtyř variant objektu máte zájem. Výjimkou není možnost interiérových úprav, k čemuž vám poslouží praktický Manuál klientských změn.

O nás

Projekt Loreta Homes vzniká pod záštitou developerské společnosti Sládek Group, a.s., která působí na trhu od roku 1991, kdy prošla řadou změn. Nyní patří firma k velice silným stavebním subjektům, jež se zaměřují na tvorbu developerských projektů, včetně administrativních a průmyslových budov nebo jiné pozemní stavby. Společnost má za sebou již spoustu stavebních děl, jako je Ulici Karla Nového v Benešově, Obytný soubor C+D v Jinočanech, Bytové domy U Vodojemu VI v Brandýse nad Labem, obytný soubor Roklinka v Benešově a mnohé další. Projekt Loreta Homes v tomto případě vznikl ve spojení se společností VELIPS. Ta je investorem kompletní infrastruktury.

Jednotlivé pozemky mají velikost

od 603 – 1607 m2

 

Více o lokalitě


Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

Volejte:
277 271 842

SJEDNAT SCHŮZKU